Në mbrojtje të hapësirave të përbashkëta kulturore

Hapësirat Kulturore të Kosovës është nismë që ka për synim përmirësimin e gjendjes aktuale të hapësirave kulturore, p...

right arrow
Hulumtime dhe Publikime

Events calendar

Contact

ANIBAR

Adresa: Kinema Jusuf Gervalla, Hasan Prishtina 74, 30000, Peja Kosova

Email: [email protected]

Tel: +383 (0) 49 936 909