Dren Nishliu – performancë live
29 January 2022 - 18:34

Dren Nishliu – performancë live

Për shkak të masave kundër pandemisë, performanca muzikore e Dren Nishliut u realizua në ambient të hapur, në kulmin e 7Arte dhe u transmetua online përmes mediave sociale për audiencën e 7Arte. Videon mund ta gjeni në kanalin tonë në Youtube.