Interpretim i poezive nga Mevlude Skuroshi
29 January 2022 - 18:50

Interpretim i poezive nga Mevlude Skuroshi


‘Kjo natë sytë mi ka çelë’ ishte një poezi e lexuar nga Mevlude Skuroshi. Shumica e poezive ishin përkthime të saja të mëhershme dhe përzgjedhje të poezive dhe teksteve më të mira muzikore. U përzgjodhën 12 poezi dhe 2 tekste të këngëve që do t’ju bëjnë ta hapni zemrën e sytë për ta arritur mesazhin e tyre të thellë. Videon mund ta gjeni në kanalin tonë në Youtube.