Dhurata Begolli & Ensar Januzi
29 January 2022 - 19:30

Dhurata Begolli & Ensar Januzi

Ky organizim u mbajt në ambientet e brendshme të 7Arte dhe mblodhi shumë të rinj nga Mitrovica. Vokalistja dhe gitaristja Dhurata Begolli u zgjodh për t’u promovuar si artiste nga Prishtina, si artiste e re së bashku me Ensar Januzin, një kompozitor i ri i muzikës.