Koncerti Akustik
01 February 2022 - 12:27

Koncerti Akustik

Riinkarnimi i shpirtit të Nick Drake dhe frymës së Ben Howard te Dren Loxha. Në anën tjetër, jehona e muzikës alternative dhe zhanrit “grunge” tek Pajtim Pasha me shokë, ishte përkufizimi i koncertit të mbrëmshëm në Kinema “Jusuf Gërvalla”.

Kjo ngjarje është mundësuar me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian, në kuadër të projektit "Hapësirat Kulturore të Kosovës" të implementuar nga Anibar, Lumbardhi, 7Arte dhe Pogon. Përmbajtja e kësaj ngjarje është në përgjegjësi të Anibar dhe jodomosdoshmërisht reflekton pikëpamjet e Bashkimit Europian