RrOk Peja
01 February 2022 - 12:35

RrOk Peja

Meqë jemi në prag të vitit te ri, so është mbajtur takimi i parë i Kryesisë së Rrjetit të Organizatave të Kulturës (RrOK) në Pejë. Në këtë takim u diskutuan sfidat kulturore të vitit që po lëmë pas, si dhe sfidat që na presin në të ardhmen. Viti që po vjen padyshim se pritet më me entuziazëm, punë dhe përkushtim për të zhvilluar edhe më tej jetën kulturore në Pejë dhe më tej.