Nata e Poezisë
01 February 2022 - 12:44

Nata e Poezisë

Nostalgji, harresë dhe dashuri në natën e poezisë në Kinema “Jusuf Gërvalla”.


Kjo ngjarje është mundësuar me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian, në kuadër të projektit "Hapësirat Kulturore të Kosovës" të implementuar nga Anibar, Lumbardhi, 7Arte dhe Pogon. Përmbajtja e kësaj ngjarje është në përgjegjësi të Anibar dhe jodomosdoshmërisht reflekton pikëpamjet e Bashkimit Europian