Festivali Ndërkombëtar i Filmit të Animuar Anibar
21 December 2019 - 00:09

Festivali Ndërkombëtar i Filmit të Animuar Anibar

Zyrtarja e re e çështjeve publike znj. Deborah MacLean dhe asistenti i saj z. Ray Nayler nga ambasada e SHBA në Prishtinë na vizituan në kinemanë Jusuf Gervalla. Jemi shumë falënderues për mbështetjen e vazhdueshme që ambasada e SHBA-ve në Prishtinë i ka dhënë Festivalit Ndërkombëtar të Filmit të Animuar Anibar.