Diskutim: Shembja e Teatrit Kombëtarë të Tiranës
23 June 2020 - 20:28

Diskutim: Shembja e Teatrit Kombëtarë të Tiranës

Ndonëse kishin kaluar disa ditë nga shembja e Teatrit Kombëtar të Tiranës, shembja e këtij institucioni kulturor ishte kundërshtuar për vite të tëra. Sidoqoftë, shembja dhe arsyetimi i pastajmë kishte ngjalluar reagime të shumta edhe në Kosovë dhe gjithandej rajonit. 

Për të kuptuar më mirë të gjithë sfondin e ngjarjeve mbi dhe për Teatrin Kombëtar të Tiranës, të dielën duke filluar nga ora 17:00 përmes Facebook-ut është bashkëbiseduar tejhollësisht me arkitektin Arbër Sadiki.