“Çivlaku’s” është duo muzikore e vëllezërve Eduard dhe Anton Çivlaku
23 June 2020 - 20:31

“Çivlaku’s” është duo muzikore e vëllezërve Eduard dhe Anton Çivlaku

29.05.2020

Të shtunën nga ora 19:00, direkt nga faqja e Kinemasë “Jusuf Gërvalla”, që të dy, njëri me kitarë e tjetri me violinë, kanë sjellur shpirtin e këngëve të vjetra qytetare.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/kb6LHS3En0Y" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>