Yuval Noah Harari:  “Sapiens: Një histori e shkurtër e njerërzimit”
23 June 2020 - 20:35

Yuval Noah Harari: “Sapiens: Një histori e shkurtër e njerërzimit”

14.06.2020

Është mbajtur takimi i parë për muajin qershor i Kino Klubit “Jusuf Gërvalla”. Si pjesë e bashkëleximeve mujore në këtë muaj është diskutuar vepra e shquar e autorit Yuval Noah Harari, “Sapiens: Një histori e shkurtër e njerëzimit”. Ndonëse kjo vepër nuk ndahet nga dy vazhdimet tjera që përbëjnë triologjinë e trajtimit historik të njerëzimit, nisja me të parën është konstatusr se është e domosdoshme. Për të mësuar për njerëzit e parë që ecen mbi botë dhe shumçka rreth syrësh, ky libër është i duhuri.