Qendra Libart

Historiku:

Qendra për Edukim dhe Kulturë “Libart” ka për qëllim kultivimin e kulturës së leximit përmes organizimit të ngjarjeve artistike dedikuar letërsisë dhe filozofisë. Qendra në fjalë u themelua në janar të vitit 2020 si bashkëpunim mes Komunës së Prishtinës, Bibliotekës “Hivzi Sulejmani” dhe organizatës ETEA e cila njëherësh ka përgjegjësi menaxheriale ndaj Qendrës “Libart”.


INFORMATAT

Rr. Sadik Bekteshi, nr.16, 10000 Prishtinë, Kosovë Prishtinë, Kosovë www.etea-ks.org

VEPRIMTARIA

Hapësirë kulturore

PERSONAT PËRGJEGJËS

Florent Kurtalani Agon Ahmeti