KultPlus Caffe Gallery

Historiku:

KultPlus është gazetë online për art dhe kulturë, e para dhe e vetmja në të gjithë hapësirën shqiptare. Në KultPlus mund të lexoni lajmet më të fundit për artin dhe kulturën shqiptare, atë të rajonit dhe të botës. Përpos lajmeve, në KultPlus mund të lexoni tema të ndryshme, intervista, opinione...

INFORMATAT

Rruga Isa Boletini, Soliteri 3/2-1, Te Fontana në Ulpianë 10000 Pristina, Kosovo Prishtinë, Kosovë https://www.kultplus.com

VEPRIMTARIA

Hapësirë kulturore

PERSONAT PËRGJEGJËS

KultPlus